Gårdbutik

Bær

Gårdbutikken åbner igen midt i juni.
Vi producerer blåbær, jordbær, stikkelsbær, solbær, røde og hvide ribs, brombær, røde og gule hindbær til selvpluk.
Der er åbent for pluk selv hverdage 14-18 og weekend 10-16.
Prisen for bær ved selvpluk er 40 kr. pr. 1/2 kilo. Det gælder både blåbær, stikkelsbær, brombær og hindbær.
- Solbær og ribs koster 25 kr. pr. kilo.
- Jordbær koster 16 kr. pr. 1/2 kilo. (Selvpluksæsonen er ovre for i år)

Vi står altid klar til at rådgive og fortælle om de enkelte bærtyper og -sorter, og vil hellere end gerne vise rundt i plantagen, uanset om det er enkeltpersoner eller større grupper. Påtænker man at besøge Ømosebær i en større gruppe, kan man med fordel kontakte os på forhånd og aftale med rundvisning. Det er desuden også muligt for en større gruppe at besøge Ømosebær uden for åbningstid, men efter aftale.

Er du eller din virksomhed interesseret i at lave et personalearrangement hos os, er I meget velkomne til at tage kontakt.

Bærprodukter

I 2016 valgte vi at få udviklet en række forskellige bærprodukter som også føres i gårdbutikken. Tanken bag diss produkter var at kvaliteten var sikret, da vi vidste at råvarerne var i orden. Serien har efterhånden udviklet sig til nogle flere produkter, men det betyder ikke at det fælles kendetegn - kvalitet - er mistet. Foruden kvalitet deler drikkevarerne det kendetegn at de alle er lavet uden kunstigt tilsat sukker, men i stedet er sødet med æblesaft. Indholdet af sukker er derfor naturligt.

Produkterne findes i produktserien, som også bærer navnet Ømosebær.
- I Sodavandsserie findes en blåbær-, en solbær-, en jordbær-, en hvid ribs-, en hyldeblomst- og en stikkelsbærsodavand.
- I Juiceserien findes en drikkeklar solbærjuice og et helseshot, som foruden blåbær også indeholder hyben, rødbede og ingefær.
- I Geléserien findes en ribs- og en tranebærgelé.
- I Grillmarinadeserien findes en hvidløgs- og en chili/honningmarinade.
Gårdbutikken og webshoppen fører desuden også andre bærprodukter, produceret af andre danske eller nordiske producenter.

Alle varene kan købes i gårdbutikken, i webshoppen eller ved henvendelse.