Gårdbutik

Bær

Gårdbutikken har lukket for i år.

- Vi glæder os til at se jer i 2020.


Ømosebær er en familievirksomhed, hvor to generationer tager hånd om din gode oplevelse når du plukker bær; med venner familie og dig selv.

Vi byder velkommen i naturskønne omgivelser, hvor der er mulighed for at nyde madpakken, hygge på legepladsen eller besøge gårdbutikken som hver dag tilbyder friskplukkede bær.

Vi har blåbær, jordbær, stikkelsbær, solbær, røde og hvide ribs, brombær, røde og gule hindbær til selvpluk i løbet af sæsonen, men de enkelte bær afhænger naturligvis af tidspunktet på året, så tjek altid facebook eller kontakt os, hvis der er bestemte bær, du ønsker at plukke.

Prisen for bær ved selvpluk er 40 kr. pr. 1/2 kilo. Det gælder både blåbær, stikkelsbær, brombær og hindbær.
- Solbær og ribs koster 30 kr. pr. kilo.
- Dagsprisen på jordbær kan du finde på facebook eller på 40925210.

Alle bær kan desuden købes på frost, så længe lager haves.

HVORDAN GØR MAN?
- Ved ankomst til Ømosebær henvender du dig i gårdbutikken.
- Her bliver dine medbragte skåle eller kurve vejet, og du får dit eget sted at plukke i kulturen.
- Når du er færdig med at plukke, returnerer du til gårdbutikken for betaling.

Vi står altid klar til at rådgive og fortælle om de enkelte bærtyper og -sorter, og vil hellere end gerne vise rundt i plantagen, uanset om det er enkeltpersoner eller større grupper. Påtænker man at besøge Ømosebær i en større gruppe, kan man med fordel kontakte os på forhånd og aftale med rundvisning. Det er desuden også muligt for en større gruppe at besøge Ømosebær uden for åbningstid, men efter aftale.

Er du eller din virksomhed interesseret i at lave et personalearrangement hos os, er I meget velkomne til at tage kontakt.

Bærprodukter

Konceptet i gårdbutikken har altid været at varerne skulle være bær-relaterede. Vi har dog udvidet lidt, og det er derfor muligt at købe flere forskellige dagligvarer i butikken, som kartofler og æg.

Hovedparten af produkterne er dog stadig med bær, og gårdbutikken er derfor en rig mulighed for at slippe sin indre bærentusiast løs og undersøge de mange muligheder der er i bærrene.

I 2016 valgte vi at få udviklet en række forskellige bærprodukter i eget navn, som også føres i gårdbutikken. Tanken bag disse produkter var at kvaliteten var sikret, da vi vidste at råvarerne var i orden.

Foruden kvalitet deler drikkevarerne det kendetegn at de alle er lavet uden kunstigt tilsat sukker, men i stedet er sødet med æblesaft. Indholdet af sukker er derfor naturligt.

Produkterne findes i produktserien, som også bærer navnet Ømosebær.

- I Sodavandsserien findes en solbær-, en jordbær-, en hyldeblomst- og en stikkelsbærsodavand.

Alle varene kan købes i gårdbutikken, i Click'n Collect eller ved henvendelse.